VELKOMMEN TIL HERNING SVØMMEKLUB

KONTAKT
Herning Svømmeklub har kontor i Herning Svømmehal ved den nye indgang - indgang Nord.

ADRESSEN ER
Herning Svømmeklub
Brændgårdvej 20,
7400 Herning

KONKURRENCEADELINGEN:
Spørgsmål til konkurrencesvømning og konkurrenceafdelingen generelt bedes rettes til Herning Svømmeklubs klubchef.

Klubchef Martin Duedahl kan normalt træffes på kontoret mandag til fredag i dagtimerne ellers på telefon 27 64 17 88 eller mail md@herningsk.dk

SVØMMESKOLEN/BREDDEAFDELINGEN:
Spørgsmål vedr. undervisning, anbefalinger, hvilket hold dit barn skal svømme på, generel feedback til undervisningsformen eller instruktører og lignende bedes rettes til Herning Svømmeklubs breddekoordinator.

Breddekoordinator Rasmus Døj kan træffes på mail rmd@herningsk.dk.

SPØRGSMÅL TIL HOLDÆDRINGER, KONTIGENT M.M:
Spørgsmål vedr. holdædringer, kontigent eller lignende bedes rettes til Herning Svømmeklubs adminstrator.

Adminstrator Flemming Høst kan træffes tirsdag kl. 16.00 - 18.00 i uger med svømmeundervisning (som udgangspunkt i uge 3 - 25 og uge 34 - 51). Uden for kontortid, kan han som regel træffes på tlf. 28 58 88 89 mellem kl. 15.00 - 19.00 på hverdage eller på fh@herningsk.dk

Klubchef Martin Duedahl
md@herningsk.dk