Hvad er Rema1000 AquaCamp?


Rema1000 AquaCamp er en sjov og anderledes ferielejr for børn, der afvikles i samarbejde med Dansk Svømmeunion i skolernes ferier.

Det overordnede formål med Rema1000 AquaCamp er at give børn og unge i alderen 7 til 13 år en god og anderledes oplevelse i vandet samt sjove aktiviteter på land.

Man behøver ikke at være svømmer for at deltage, AquaCamp er både for svømmere og ikke-svømmere. 


Planlagte Aqua camps i 2024
  • Uge 7: Mandag d 12. feb til onsdag d 13. feb
  • Uge 27: Mandag d 1. juli til fredag d 5 juli
  • Uge 28: Mandag d 8. juli til onsdag d 8 juli
  • Uge 32: Mandag d 5. august til fredag d 9 august
  • Uge 42: Mandag d 14. okt til onsdag d 16 okt

Hvad sker der på en aqua camp i Herning svømmeklub

Der er mulighed for at tilmelde sig pasning ca. 1 time før campen starter igen ca. 1 time efter campen er sluttet. 

Under pasning vil der være Instruktører tilstede, som vil underholde og hygge med børnene, så de kommer helt sikkert ikke til at kede sig!


Indholdet på campen er alsidigt med aktiviteter i vand og på land. Eksempler på aktiviteter i vand vil være anderledes former for svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege og udspring.

På land kan der være aktiviteter såsom fangelege, skattejagt, mini-OL, førstehjælp og mange andre spændende aktiviteter.


Til alle deltagere på campen vil der i løbet af ugen blive udleveret en goodiebag med en sej t-shirt, svømmebriller, badehætte, en lille livredningsbog og andre spændende ting.

Du skal være opmærksom på, at dit barn vil være på hold sammen med ca. 14 andre børn, som følges af 2 instruktører. 

Børnene bliver inddelt i hold af cirka 15 børn alt efter svømmefærdigheder, så vi kan ikke garantere at man kommer på hold med en kammerat, hvis der er stor forskel i svømmefærdighederne.

 

Mad og drikke

Der vil være køleskab til opbevaring af madpakker og drikkedunke. I samarbejde med REMA 1000 sørger Herning Svømmeklub for frugt og saftevand til børnene om eftermiddagen.
 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål angående Rema1000 AquaCamp, er du velkommen til at kontakte os

Hvad siger andre om AquaCamp?

Mathias havde en dejlig uge, hvor han rigtig blev udfordret af hans to søde og kompetente svømmetrænere og det var en meget glad dreng, jeg mødte om eftermiddagen kl. 15.00.


Ugen gik med leg, svømning og spas sammen med de mange nye venner han fik. Allerede i weekenden skulle han besøge en af de nye venner fra AquaCamp.

Helt igennem en dejlig uge for Mathias og bestemt ikke sidste gang vi melder ham til denne dejlige uge i Herning Svømmeklub.

__________________________


Caroline og jeg vil bare sige mange tak for en dejlig AquaCamp, hvor der bare var styr på sagerne.

Da vi mødte ind mandag morgen stod de unge mennesker, hurtigt og nemt, og fik delt ungerne ind på hold, og så gik snakken ellers bare blandet børnene. Tusind tak til alle de mange unge mennesker fra Herning Svømmeklub, som tog sig så godt af vore unger hele ugen igennem.

 

Tilmeld dig Rema1000 AquaCamp her 

Ikke medlem af Herning Svømmeklub?
 

Er dit barn ikke medlem af Herning Svømmeklub, skal han/hun oprettes som nyt medlem, inden han/hun kan tilmeldes Rema1000 AquaCamp.

Klik her for at blive medlemBemærk venligst

Talent AquaCamp er kun for svømmere, der går på et HSK hold!


Her vi de rigtige oplysninger?

Husk at opdatere dit telefonnummer samt din emailadresse, så du har mulighed for at modtage yderligere informationer.


Spørgsmål i forbindelse med tilmelding?

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmelding, kan du kontakte os her


Herning Svømmeklub | Telefon + 45 61 10 81 55 | CVR nr. 28565011 | Brændgårdvej 20 | 7400 Herning | herningsk@herningsk.dk