HOLDBESKRIVELSER

Babysvømning

Babysvømning er barnets første møde med svømmeundervisningen. Undervisningen foregår i varmt vand sammen med mor, far eller bedsteforældre og er en god måde at være sammen med barnet på. Babysvømning er med til at styrke barnets muskler og giver dit barn kropsbevidsthed, tryghed i vand, balanceevne, og så giver det nærvær med din baby og dejlige oplevelser. Babysvømning er inddelt i hold efter barnets alder ved holdenes starttidspunkt.

Til dette holde er det som udgangspunkt kun tilladt at være 1 forælder med i vandet. Dette er af pædagogiske årsager og for at undgå for mange i bassinet. Er der mødt under 8 op er det tilladt, at begge forældre er med i vandet. Denne beslutning er dog op til instruktøren på dagen.

Som udgangspunkt er aldersfordelingen mellem de forskellige hold således:

Baby 1      -    ca. 2 - 7 måneder

Baby 2      -    ca. 6 - 12 måneder

Tumling 1 -    ca. 11 - 20 måneder

Tumling 2 -    ca. 18 - 30 måneder
  


(vi anbefaler at navlen er helet inden opstart, for at undgå infektion)
 

Gå til TILMELDING

 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Far, mor og barn

Holdet henvender sig til børn i alderen 2,5-4 år og er bindeledet mellem babysvømning og haletudser. Holdet er primært for børn, som gerne vil gå til svømning men er for små (mindre end 105-110 cm) til at kunne deltage selvstændigt på haletudserne.

På holdet kan barnet få far eller mor med i vandet, og sammen med instruktørerne laves der vandtilvænningsøvelser og lege for børnene. En del af legeøvelserne vil være svømmerelaterede, så man får indarbejdet nogle bevægelsesmønstre gennem leg og på sigt udvikler barnets grundlæggende færdigheder i vand.   

Til dette hold er det som udgangspunkt kun tilladt at være 1 forælder med i vandet. Dette er af pædagogiske årsager og for at undgå for mange i bassinet. Er der mødt under 8 op, er det tilladt, at begge forældre er med i vandet. Denne beslutning er dog op til instruktøren på dagen.

Gå til TILMELDING

Herning Svømmeklub | Telefon + 45 61 10 81 55 | CVR nr. 28565011 | Brændgårdvej 20 | 7400 Herning | herningsk@herningsk.dk